evagodiva!

De evagodiva! collectie

van kunstenaar en ontwerpster Carry Doorn is feminien, elegant en uniek. Je wilt het aanraken en het material voelen! Carry ontwerpt sjaals, tops, rokken en jurken met de Nuno vilttechniek. Zij werkt uitsluitend met 100% natuurlijke materialen als zijde- en Merino en Wensleydale wolvezels, zijde chiffon en organza stoffen. Elk werk is door haar persoonlijk handgemaakt. De wol- en zijdevezels worden in verschillende patronen en kleuren met een speciale techniek over de transparent zijde ondergrond gelegd en samengevoegd door de Nuno vilttechniek. Door heet water en olijfzeep toe te voegen en onder invloed van wrijving, onstaat het vilt.

Het resultaat: een spannend beeld dat zich naast kleding voor overdag ook erg goed leent voor zwierige party outfit!

Bel of mail ons voor een afspraak. Wij maken graag (vrijblijvend) de winkel voor u open, en laten zien wat de mogelijkheden zijn voor het ontwerpen en maken van een feestelijke outfit voor een huwelijk, feest of gewoon omdat je jezelf wat moois gunt.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>