carry doorn

  Carry zelf….
is een krachtige, enthousiaste en zeer productieve Hollandse kunstenaar en ontwerpster. Zij heeft op verschillende terreinen haar sporen verdiend, van freelance werk voor diverse sportswear labels tot en met bekende stylingbureaus.
Sinds 5 jaar focust zij zich alleen nog op het ontwerpen van haar eigen duurzame ‘evagodiva!’ dameskleding collectie. Niet alleen in opdracht maar ook vanuit haar eigen commerciële gevoel. Creativiteit, passie, en authenticiteit spelen daarbij een grote rol. Het ambachtelijke, het handwerk terug te brengen in deze tijd van snelle productie, is haar grote wens.
Carry werkt vanuit haar atelier en winkel evagodiva! in Amersfoort. Hier presenteert zij haar eigen collectie, als ook het werk van andere kunstenaars en ontwerpers en diverse andere mooie modecollecties.
Het is een plaats van inspiratie voor veel mensen. 

Dare to share because you care!’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>