logo-VC  

De inloopkast vol collectorsitems

OPENING 7 SEPTEMBER A.S.! 

Adres:
Julianastraat 2c
3905EM VEENENDAAL
Tel. 06 505 397 25

Openingstijden:
Dinsdag tot zaterdag
van 10.00 – 17.00 uur 

Vintagecloset is een gezellige winkel met tweedehands merkkleding. De formule is in 2012 opgericht in Amersfoort door Willemijn Bos en Carry Doorn en met succes! Carry heeft besloten te stoppen en zich weer te richten op het werk dat ze het liefste doet: Ze gaat terug haar atelier in! Willemijn gaat op een nieuwe plek verder.

Vintagecloset  verhuist. Willemijn opent vanaf 7 september 2013 de deuren van een vernieuwde Vintagecloset in Veenendaal! Een inloopkast vol collectorsitems. Dat is Vintagecloset! Gedragen exclusieve merkkleding krijgt in Vintagecloset een tweede kans. Chanel, Karen Millen , Tommie Hilfiger, Hugo Boss … Een veelvoud aan merken voor haar én hem! Er zit altijd iets voor jou bij tegen een aantrekkelijke prijs.  Laat je verrassen!

Breng jouw kleding in & verdien 40%!

Bij Vintagecloset kun je niet alleen kleding kopen. Je kunt ook je eigen merkkleding en accessoires inbrengen! Inbrengers ontvangen bij verkoop maarliefst 40% van de verkoopprijs! Dat is gemakkelijk verdiend voor iets dat je toch niet meer draagt! Willemijn nodigt jou uit om jouw bijzondere merkkleding die anders maar bij je in de kast hangt in te brengen & daarmee het podium te geven dat het verdient!

•             Lever jouw merkkleding schoon en intact aan.

•             3 maanden doen we ons best je stuks te verkopen.

•             Inbrengen kan vanaf 7 september van dinsdag t/m vrijdag van 10 uur tot 17.00 uur.  (’s avonds en zaterdag op afspraak.) Wil je inbrengen voor 7 september, bel of mail voor een afspraak.

  • Voor meer informatie & voorwaarden: klik hier (PDF).

 

Vintagecloset is een verrassende en unieke winkel. Kom als je nieuwsgierig bent gewoon zelf eens kijken! De koffie & thee staat voor je klaar.

 

Binnenkort meer informatie op deze website!